top of page
_MG_8555.jpg

Over ons

La Reine Coaching
In 2021 is La Reine Coaching opgericht. Het is een handelsnaam onder de Eenmanszaak Phaedra La Reine, ingeschreven onder KvK nummer 63592339, sinds 2015.


La Reine Coaching streeft naar een wereld vol gelukkige mensen want gelukkige mensen zijn succesvoller in alles wat ze doen. Zij draagt hieraan bij door mensen bekend te maken met de geluksfactoren uit de gelukswetenschap en door mensen te helpen hun drijfveren te ontdekken. Dit doet zij middels diverse werkvormen. Zo is er voor elke doelgroep iets beschikbaar. Alle diensten worden aangeboden in het Nederlands en kunnen ook in het Engels worden aangeboden.


De onderneming is vernoemd naar de oprichtster, Phaedra La Reine.

La Reine betekent de koningin. De leeuw in het logo is

de koning der dieren, straalt kracht uit en staat voor moed.

Leuk feitje, het is ook het sterrenbeeld van Phaedra. De kleur groen

staat voor hoop.


La Reine Coaching gelooft dat alle mannen en vrouwen het verdienen om zich als een koning of koningin te voelen en dat begint bij het beïnvloeden van je eigen geluksgevoel. Dat is niet altijd even makkelijk. Er is moed voor nodig en doorzettingsvermogen. La Reine Coaching heeft de expertise in huis om je daarin bij te staan.


Phaedra La Reine
Ik ben een Rooms Katholieke vrouw uit Noord Holland (regio Amsterdam/Zaanstad) met Curaçaose roots. Ik ben trotse moeder, gescheiden en inmiddels gelukkig met mijn nieuwe liefde. Sinds 2015 ben ik zelfstandig onderneemster.


Meer dan 16 jaar heb ik in de vastgoedwereld gewerkt. Ik maakte mensen blij door hun huis te verkopen en/of een huis aan te kopen als register makelaar en ik maakte mensen blij met mijn interieurontwerpen. 


In 2021 besloot ik een carrièreswitch te maken en mijn dromen te laten uitkomen. Ik ben de studieboeken weer ingedoken en ik ben ervaring op gaan doen. Sindsdien heb ik mijn opleiding tot allround coach afgerond, mijn certificaat als DISC & Drijfveren specialist behaald en diverse cursussen gedaan van internationaal transformatie coach & spreekster Lisa Nichols. Verder heb ik mij verdiept in de gelukswetenschap en de cursussen The Science of Well-being for Teens en The Science of Well-being van Yale University voltooid.

 

Sinds november 2023 mag ik mijzelf een Lisa Nichols Certified Transformational Trainer noemen. De eerste in Nederland. Daarnaast ben ik ook één van de "Authors Who Care" en mag ik mijzelf een gepubliceerd auteur noemen van het boek LIVE.LOVE.PROSPER - A positive mindset can make anything possible.


Ik werk nu als happiness coach & spreekster en als gecertificeerd neuro-transformatie trainer. Ik help mensen om hun geluksgevoel blijvend te beïnvloeden zodat ze de beste versie van zichzelf kunnen zijn. En ik kan oprecht zeggen dat ik zelf heel gelukkig ben, wat er ook gebeurt. En geloof mij, mijn levenspad had vele hobbels…
 

LRC - Logo achtergrond transparant.png
Ontwerp zonder titel (4).png

Bel

+31639863383

Email 

Volg

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page