top of page
791A1636.JPG

Over mij

  Mijn naam is Phaedra La Reine. Ik kom uit Noord Holland en heb Curaçaose roots.


Ik ben trotse moeder van twee zoons, gescheiden, Rooms katholiek, vastgoedprofessional, spreektechniek trainer, inspirerende spreekster, life management en happiness coach. Eigenaresse en oprichtster van La Reine Coaching.


Na jarenlang actief te zijn geweest in de vastgoedwereld o.a. als makelaar en  interieurstyliste besloot ik na mijn scheiding het roer om te gooien en mijn werkelijke doel in het leven te vervullen, bijdragen aan een wereld vol gelukkige mensen.


Ik ben diverse programma's gaan volgen o.a. bij Motivating The Masses van Lisa Nichols, een internationale transformatie coach en spreekster. Haar programma's spreken mij aan omdat ze duidelijke technieken hanteert. Ik maak daarbij de  vertaalslag naar de Nederlandse taal en cultuur. Daarnaast ben ik diverse coaching opleidingen gaan volgen waaronder life coach, stress- en burn-out coach, budget coach, Disc en drijfveren trainer en gelukscoach. Ook ben ik mij gaan verdiepen in de
gelukswetenschap.


Mijn levenservaringen, met alle obstakels die ik ben tegengekomen, combineer ik nu met de coach-en spreek technieken. Gecombineerd met mijn gave om snel en makkelijk overzicht te creëren in chaos help ik anderen om weer grip te krijgen op hun leven en om zich gelukkiger te voelen.


Ik geloof dat mijn levenspad mij heeft voorbereid op deze taak. Ik ben nu in staat om mensen weer op weg te helpen en verandering teweeg te brengen. Mijn spreektalent zet ik in om anderen te inspireren én om ze te helpen hun eigen boodschap over te brengen. 

1.png

Bel

+31639863383

Email 

Volg

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page