top of page
_MG_8555.jpg

Ik dacht dat ik alles wel had gehad

Scheiden? Na 17 jaar bloed, zweet en tranen? Na alle obstakels die we samen hebben getrotseerd? Na alles wat ik voor ons heb gedaan, wil jij scheiden?


Ik dacht dat ik alles wel had gehad. Ik was tienermoeder, ik had schulden, gebroken relaties, een burn-out, maar ik gaf nooit op. Ik was ervan overtuigd dat ik ooit het punt zou bereiken waar ik samen met mijn partner en kinderen een financieel vrij en gelukkig leven kon leiden. Niets kwam mij aanwaaien. Ik moest er altijd hard voor werken, maar ik had een doel.

Dit kon ik niet fixen

Ambities heb ik altijd gehad. Ik ben een vindingrijk, daadkrachtig en oplossingsgericht persoon met veerkracht en veel doorzettingsvermogen. Na mijn burn-out startte ik mijn eigen onderneming in de vastgoedwereld. Mijn man werd ziek en de lasten van de wereld droeg ik op mijn schouders. Altijd maar strevend naar een betere toekomst. Hierdoor vergat ik soms om in het hier en nu te zijn. Mijn ogen opende toen ik hoorde “Ik wil scheiden”. Hoe kon het dat ik dat niet had zien aankomen? Wanneer had ik de ruimte gecreëerd voor mijn man om er een tweede vrouw op na te houden? De moed zakte mij in mijn schoenen. Dit kon ik niet fixen.

IMG_3177_edited.jpg

Ik wilde gewoon gelukkig zijn
Over de 40, gescheiden, een onderneming die niet van de grond kwam, financiele uitdagingen, verdrietig, gebroken en toch moest ik door. Doelgericht als ik ben, gaf ik mijzelf een tijd om te rouwen en een tijd om te bouwen. Bouwen aan een nieuw leven, een nieuwe onderneming en een nieuw begin. Ik wilde de controle over mijn leven terug, zorgeloos zijn, rust en balans vinden. Kortom, ik wilde gewoon gelukkig zijn.

Weer licht aan het einde van de tunnel 
In mijn zoektocht naar happiness ontdekte ik de gelukswetenschap. Ik ben me daarin gaan verdiepen en het geleerde ging ik toepassen op mijzelf. Ik zag weer licht aan het einde van de tunnel maar ik wist dat ik hulp nodig zou hebben om er te komen. Zonder financiële middelen, besloot ik een aantal sprekers en coaches te volgen via YouTube en sociale media. Lisa Nichols was daar een van. Zij bleek een grote inspiratiebron voor mij. Ik wilde dolgraag haar programma’s volgen en was dan ook bij elk gratis online evenement van haar aanwezig. Dit was wat ik wilde, net als Lisa Nichols, een inspiratie zijn voor anderen en mensen begeleiden in de transformatie naar een gelukkig en succesvol leven.

_MG_8644.jpg

Mijn leven voorgoed veranderd
Het is mij uiteindelijk gelukt om een betaald programma van Lisa Nichols te volgen. Na een selectieprocedure mocht ik deelnemen aan het Lisa Nichols Certified Transformational Trainer Program. Een programma dat zij slechts aan 200 personen wereldwijd zou aanbieden. Dit heeft mijn leven voorgoed veranderd. Het was een jaar waarin ik oude gewoontes heb moeten doorbreken, verantwoordelijkheid heb moeten accepteren voor mijn eigen acties en mezelf heb moeten leren vergeven. Het was ook het jaar waarin ik veel heb moeten investeren in mezelf en waarin ik heb ontdekt dat als je iets echt wilt en bereid bent om de juiste stappen te zetten, het je gaat lukken.

De enige in Nederland
Nu ben ik de enige Lisa Nichols Certified Transformational Trainer in Nederland. Ik heb mij gespecialiseerd in de gelukswetenschap en werk nu als happiness coach en spreekster. Ik droom van een wereld vol gelukkige mensen en draag mijn steentje bij door mijn coaching programma’s aan te bieden en zo veel mogelijk mensen bekend te maken met mijn “lifesaver”, de gelukswetenschap.


Dit ben ik ook

  • Ik was 18 jaar oud toen ik erachter kwam dat ik 6 maanden zwanger was

  • Toen niemand meer in mij geloofde, zette ik toch door

  • Mijn droom was ooit psychiater worden in een gevangenis maar ik werd bedrijfsmakelaar

  • Na mijn 40ste heb ik een carrièreswitch gemaakt van vastgoedspecialist naar happiness coach

  • Toen ik begon aan het programma van Lisa Nichols had ik geen idee hoe ik dat kon gaan betalen

  • Mijn nieuwe liefde heb ik gevonden via FB dating

  • Mijn levensmotto: Vallen is niet erg, blijven liggen wel

IMG-20231117-WA0006_edited.jpg
bottom of page