top of page

Ignite Your Happiness

In 6 weken naar duurzame tevredenheid

Ignite Your Happiness

In 6 weken naar duurzame tevredenheid

IMG_3166_edited.jpg

Dit is niet het leven wat je voor jezelf voor ogen had

Je hebt hoge verwachtingen van jezelf en van anderen. Je voelt een behoefte om je werkelijke passie te ontdekken maar je weet niet waar je moet beginnen. Je gaat regelmatig over je eigen grenzen heen om anderen te pleasen. Je maakt je zorgen om uitdagingen in je leven. Als je knopen wilt doorhakken slaat de onzekerheid toe en ga je twijfelen. 


Soms sta je vooral jezelf in de weg, je eigen gedachten en perfectionisme leiden tot angsten en uitstelgedrag. Tegenslagen overkomen jou waardoor je plannen in duigen vallen buiten jouw schuld. Dit geeft jou stress over de toekomst. Je hebt steeds minder lef om stappen te ondernemen. Dit is niet het leven wat je voor jezelf voor ogen had.


Je weet dat dit anders kan. Je weet dat dit anders moet als jij je droomleven wilt gaan leven. Je werkt hard maar je denkt steeds vaker dat het simpelweg niet voor jou is weggelegd.

IMG_3177_edited.jpg

Je verliest steeds meer jezelf

Als je zo doorgaat, drijf je steeds verder weg van jouw droomleven. Erger nog, je verliest steeds meer jezelf.


Op je werk kan het zich uiten in een voortdurende druk om te presteren en aan hoge verwachtingen te voldoen, zowel van jezelf als van anderen. Je zou jezelf kunnen overbelasten met taken en verantwoordelijkheden, wat kan leiden tot stress, burn-out en verminderde productiviteit. Bovendien kan perfectionisme ervoor zorgen dat je moeite hebt met het delegeren van taken of het nemen van beslissingen, wat de groei en ontwikkeling op professioneel gebied kan belemmeren.


Op persoonlijk vlak kunnen de gevolgen zich uiten in een voortdurend gevoel van ontevredenheid en frustratie, omdat je het gevoel hebt dat je niet voldoet aan je eigen of andermans verwachtingen. Je zou jezelf kunnen verliezen in het nastreven van perfectie, wat kan leiden tot een gebrek aan voldoening en vervulling in je persoonlijke relaties en activiteiten. Bovendien kan de angst voor tegenslagen en de drang om anderen te plezieren leiden tot uitstelgedrag en een gebrek aan assertiviteit, wat de kwaliteit van je leven kan beïnvloeden.


Dit is niet wat jij wilt.

IMG_3273_edited.jpg

Het is niet te laat

Stel je eens voor...


dat je elke dag vol energie wakker wordt, klaar om de wereld te veroveren. Je tevreden kan zijn in het hier en nu. Stel dat jij je grenzen goed kan aangeven en bewaken en dat jij je minder zorgen maakt. Dat je zin hebt in de dag die voor je ligt en dat je je zaken op orde hebt en controle voelt over je leven. Stel dat je je innerlijke rust en vreugde herontdekt, ongeacht de uitdagingen die op je pad komen. Kortom, stel dat je een leven leidt dat vervuld is met happiness.


Dit is mogelijk als je bereid bent een stap te zetten naar verandering. Het is niet te laat.

IMG_3418.JPG

It’s time to Ignite Your Happiness

In mijn 6-weekse coachingsprogramma "Ignite Your Happiness" help ik je om te ontdekken wat jij echt wilt en hoe je je niet langer laat leiden door de verwachtingen van anderen. Je leert hoe je positieve gewoonten kunt creëren die je geluksgevoel verhogen, en nog belangrijker, hoe je deze gewoontes kunt volhouden.
Aan het einde van het traject ga jij naar huis met een dieper begrip van jezelf en wat jou echt gelukkig maakt. Concrete strategieën om je happiness te verhogen en een positieve mindset te behouden. En bovenal, een plan van aanpak om je leven te transformeren tot een leven vol happiness en succes.
Klaar om de eerste stap te zetten naar een gelukkiger leven? Schrijf je nu in voor Ignite Your Happiness!

Testimonials van tevreden klanten

Veelgestelde vragen

Wat houdt het coachingsprogramma Ignite Your Happiness precies in?

Ignite Your Happiness is een 6-weken durend coachingsprogramma dat is ontworpen om je op weg te helpen naar duurzame tevredenheid, negatieve patronen te doorbreken en een leven vol happiness en succes te creëren. Met behulp van bewezen strategieën uit de positieve psychologie en praktische oefeningen begeleid ik je stap voor stap. 

 

Wie is de coach achter Ignite Your Happiness?

Mijn naam is Phaedra La Reine. Ik ben een ervaren en toegewijde coach en expert op het gebied van happiness en persoonlijke ontwikkeling. Ik ben de enige Lisa Nichols Certified Transformational Trainer van Nederland. Lees mijn Over Mij pagina als je meer over mij wilt weten.  Ik vind het een eer om jou te ondersteunen, te begeleiden en te inspireren tijdens jouw transformatie naar een leven vol happiness en succes.

 

Wat kan ik verwachten tijdens het coachingsprogramma?

Tijdens Ignite Your Happiness krijg je toegang tot een combinatie van individuele coaching en praktische tools. Je leert hoe je negatieve denkpatronen kunt doorbreken, positieve gewoonten kunt creëren en jouw doelen kunt bereiken op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Is Ignite Your Happiness geschikt voor mij?

Als je verlangt naar meer happiness in je leven, vastzit in negatieve patronen of moeite hebt om je doelen te bereiken, dan is Ignite Your Happiness perfect voor jou. Dit programma is ontworpen voor iedereen die klaar is om een positieve verandering in hun leven aan te brengen en bereid is om te investeren in zichzelf. 

Twijfel je of het ook echt geschikt is voor jou? Plan dan een call in zodat wij samen kunnen ontdekken wat jij nodig hebt.
 

 

Wat is de investering voor Ignite Your Happiness?

De investering voor Ignite Your Happiness bedraagt slechts 597 euro. Dit omvat 6 online coaching sessies, materialen en ondersteuning die je nodig hebt om jouw transformatie te realiseren. Het is een investering in jezelf en jouw toekomst vol happiness en succes.

 

IMG_3188.JPG

Ik wil deelnemen aan
Ignite Your Happiness

Dank! Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht

bottom of page