top of page

Lucy heeft een date

๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐‹๐ฎ๐œ๐ฒ - ๐ƒ๐ž๐ž๐ฅ ๐Ÿ๐Ÿ’

โฃโฃโฃโฃ

๐˜‹๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ง๐˜ช๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด ๐˜ต๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ.


๐‹๐ฎ๐œ๐ฒ ๐ก๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐๐š๐ญ๐žโฃ


Het is Valentijnsdag en Lucy heeft een date.

Maar geen romantische date. Lucy gaat vandaag naar haar coach. Valentijnsdag viert ze niet want ze heeft geen romantische liefde in haar leven. Sinds haar scheiding is ze alleen.


Lucy hoopt ooit weer een relatie te krijgen maar wil nu eerst haar eigen zaken op orde hebben. Soms denkt ze na over daten maar hoe ontmoet ze nieuwe mensen? Het idee alleen maakt haar al moe.


Het gesprek met haar coach is een fijn gesprek. Ze bespreken waar Lucy tegenaan loopt en wat ze zou willen veranderen. Het voelt een beetje als een goed gesprek met een vriendin.


Onderweg naar huis koopt Lucy een mooi Valentijnsboeket voor zichzelf. De liefde voor zichzelf heeft voorlopig prioriteit โค

โฃโฃโฃโฃ

*****


Herken jij jezelf in Lucy's verhaal? Reageer dan in de comments met #YANA (You Are Not Alone / Je Bent Niet Alleen)


De komende tijd leren wij Lucy beter kennen en ontdekken wij de obstakels waar zij tegenaan loopt. Elke maandag verschijnt er een nieuw deel.
13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page