top of page

Lucy heeft een ochtendroutine

๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐‹๐ฎ๐œ๐ฒ - ๐ƒ๐ž๐ž๐ฅ ๐Ÿ๐Ÿ

โฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃ

๐˜‹๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ง๐˜ช๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด ๐˜ต๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ.


๐‹๐ฎ๐œ๐ฒ ๐ก๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐จ๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง๐๐ซ๐จ๐ฎ๐ญ๐ข๐ง๐ž


Er is de afgelopen maanden een hoop veranderd in Lucy's leven. Ze doet haar best om ondanks de uitdagingingen, haar hoofd boven water te houden. Eรฉn van de dingen die ze nu doet is zich houden aan een vaste ochtendroutine.


In het begin vond ze het lastig maar ze voelt zich er gedurende de dag beter door. Ze kan alles veel beter aan. Ze heeft er een boek over gelezen en is toen gewoon begonnen.

Zodra haar wekker gaat start ze de dag met een gebed en daarna doet ze sportoefeningen. Ze gebuikt daarvoor een app. Daarna gaat ze kort douchen en na het aankleden spreekt ze haar affirmaties uit.


Dan gaat ze mediteren. Tijdens de meditatie is haar focus op de intentie voor die dag. Tot slot gaat ze 30 minuten rustig zitten lezen.


Lucy vind het soms nog moeilijk om zichzelf de tijd te gunnen voor haar ochtendroutine. Inclusief zich klaarmaken voor de dag, is Lucy ongeveer 1,5 uur bezig met haar ochtendroutine. Ze doet het nu een paar weken en het bevalt haar erg goed.


*****


Herken jij jezelf in Lucy's verhaal? Reageer dan in de comments.


Ontdek het leven van Lucy. Elke maandag verschijnt er een nieuw deel.
2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page