top of page

Lucy valt terug

𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐋𝐮𝐜𝐲 - 𝐃𝐞𝐞𝐥 𝟐𝟑

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

𝘋𝘦𝘻𝘦 𝘴𝘦𝘳𝘪𝘦 𝘨𝘢𝘢𝘵 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘧𝘪𝘤𝘵𝘪𝘦𝘧 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘰𝘰𝘯 𝘥𝘪𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘴𝘤𝘩𝘪𝘭𝘭𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘰𝘣𝘴𝘵𝘢𝘬𝘦𝘭𝘴 𝘵𝘦𝘨𝘦𝘯𝘬𝘰𝘮𝘵 𝘪𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘭𝘦𝘷𝘦𝘯.


𝐋𝐮𝐜𝐲 𝐯𝐚𝐥𝐭 𝐭𝐞𝐫𝐮𝐠


Na een periode van rustig vaarwater dient de volgende uitdaging zich aan. Lucy heeft een nieuwe atelierruimte gevonden die precies aan haar wensen voldoet en net binnen haar budget valt.


Alleen de waarborgsom en inrichtingskosten zijn een uitdaging. Dan haalt Lucy een mooie opdracht binnen voor een reeks schilderworkshops. Met het inkomen dat daaruit voortkomt kan ze alles betalen. Lucy is dankbaar en heeft er zin in.


Lucy stuurt een opdracht tot dienstverlening en de eerste factuur. De overeenkomst komt getekend retour maar de betaling blijft uit. Ook na de herinnering, bellen en de aanmaning komt er geen betaling. Lucy snapt het niet. De opdrachtgever heeft meerdere malen gezegd dat het geld onderweg is.


De tijd begint te dringen. Als Lucy de atelierruimte wil huren heeft ze dat geld nu nodig en niet pas over een paar weken. Lucy is teleurgesteld. Waarom overkomt haar dit nu weer? Ze doet zo haar best, het ging zo lekker. Ze zat zo in haar flow en toch krijgt ze weer een tegenslag.


Lucy is boos. Ochtendroutine, dankbaarheid, affirmaties, bekijk het maar. Het werkt toch niet. Ze stopt ermee. Het is haar gewoon niet gegund.


Ze ziet al haar dromen weer in duigen vallen.


Waar doet ze het nog voor?


*****


Herken jij jezelf in Lucy's verhaal? Reageer dan in de comments.


Ontdek het leven van Lucy. Regelmatig verschijnt er een nieuw deel.





6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page