top of page

Lucy heeft stiekem hulp nodig

Bijgewerkt op: 17 feb. 2022

๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐‹๐ฎ๐œ๐ฒ - ๐ƒ๐ž๐ž๐ฅ ๐Ÿ“โฃ

๐˜‹๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ง๐˜ช๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด ๐˜ต๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ.โฃโฃโฃ

โฃโฃ

๐๐ฌ๐ฌ๐ฌ๐ญ, ๐ก๐ž๐ฅ๐ฉ ๐ฆ๐ข๐ฃ


Als sterke vrouw regel je alles zelf wel. Tenminste, dat denkt Lucy. Ze denkt ook dat anderen dat van haar verwachten.


Ze heeft een paar keer om hulp gevraagd. Ze kreeg als antwoord, "joh, dat kan je toch zelf wel? Je bent zo sterk!" of "Kom maar, ik doe het wel even voor je. Toch nog iets dat jij niet kan, haha"


Beide antwoorden maken Lucy verdrietig. Maar ze laat zich niet kennen. Het gevolg is dat ze niet de hulp krijgt die ze nodig heeft.


Ze zoekt eigenlijk iemand die gewoon even met haar meedenkt, bij wie ze niet "sterk" hoeft te zijn, maar die haar ook niet meteen zielig, zwak of een teleurstelling vind. Dat laatste zijn vooral haar eigen gedachte erbij.


Lucy merkt dat ze iets moet doen. Ze houd het op deze manier niet lang meer vol.


*****


Herken jij jezelf in Lucy's verhaal? Reageer dan in de comments met #YANA (You Are Not Alone / Je Bent Niet Alleen)


De komende weken leren wij Lucy beter kennen en ontdekken wij de obstakels waar zij tegenaan loopt. Elke maandag verschijnt er een nieuw deel.
2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page