top of page

Lucy kan niet meer๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐‹๐ฎ๐œ๐ฒ - ๐ƒ๐ž๐ž๐ฅ ๐Ÿ๐Ÿ”

โฃโฃโฃโฃโฃ

โฃโฃโฃโฃโฃโฃ๐˜‹๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ง๐˜ช๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด ๐˜ต๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ.


๐‹๐ฎ๐œ๐ฒ ๐ค๐š๐ง ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐ฆ๐ž๐ž๐ซโฃ

โฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃ

โฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃLucy heeft steeds meer moeite om haar werkdagen door te komen. Elke dag vind Ans iets nieuws om over te klagen. Ze beschuldigd Lucy van fouten die niet door haar zijn gemaakt, ze roddelt over Lucy en ze sluit haar buiten.


Lucy is er echt klaar mee. Maar omdat het een kleine organisatie is, kan ze intern bij niemand terecht. Lucy vecht dagelijks tegen haar tranen want ze wilt zich niet laten kennen. Haar strijdlust word echter steeds minder. Ze kan zichzelf niet meer motiveren.


Dan komt de dag dat Lucy op haar werk komt en haar leidinggevende haar roept voor een gesprek. Ans is er ook bij. Lucy krijgt vanalles naar haar hoofd geslingerd. Haar houding zou een negatieve invloed hebben op het team en dat was onacceptabel.


Er is zoveel wat Lucy had willen zeggen maar Lucy kan niet meer. Ze geeft alleen aan dat ze de spanningen op de werkvloer ook ervaart en dat ze het onterecht vind dat zij daar de schuld van krijgt.


De volgende dag lukt het Lucy niet om haar bed uit te komen om naar haar werk te gaan. Ze krijgt een paniek aanval en belt haar huisarts voor een afspraak. Ze meld zich ziek bij haar werkgever.


โฃโฃโฃโฃ*****


Herken jij jezelf in Lucy's verhaal? Reageer dan in de comments met #YANA (You Are Not Alone / Je Bent Niet Alleen)


Ontdek het leven van Lucy. Elke maandag verschijnt er een nieuw deel.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentar


bottom of page