top of page

Lucy neemt een weekje vrij

Bijgewerkt op: 17 feb. 2022


๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐‹๐ฎ๐œ๐ฒ - ๐ƒ๐ž๐ž๐ฅ ๐Ÿ๐Ÿโฃโฃ

๐˜‹๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ง๐˜ช๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด ๐˜ต๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ.


๐‹๐ฎ๐œ๐ฒ ๐ง๐ž๐ž๐ฆ๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐ฐ๐ž๐ž๐ค๐ฃ๐ž ๐ฏ๐ซ๐ข๐ฃ

Het is tijd voor een pauze. Even pas op de plaats. Lucy besluit 1 week vrij te nemen van werk. Weg van de gespannen sfeer. Ook haar atelier sluit voor 1 week haar deuren. Haar kinderen moeten gewoon naar school maar Lucy heeft een weekend weg gepland met haar kinderen om de week af te sluiten.


De eerste twee dagen gaat Lucy haar woning een grote schoonmaak geven en dag drie gaat ze voor een selflove/selfcare dag. Dag vier staat er niets op de planning, een lege agenda heeft ze in geen tijden meer gehad. Dag vijf gaat ze shoppen en zodra de kinderen thuis zijn vertrekken ze naar Valkenburg.


Hoewel Lucy echt zin heeft in de rust en quality time met haar gezin blijven de zorgen toch in haar hoofd. Terwijl ze relaxed in het zwembad van het hotel, voelt het alsof er een haai om haar heen cirkelt. Maar Lucy besluit dat de haai maar moet wachten tot maandag.


*****


Herken jij jezelf in Lucy's verhaal? Reageer dan in de comments met #YANA (You Are Not Alone / Je Bent Niet Alleen)


De komende tijd leren wij Lucy beter kennen en ontdekken wij de obstakels waar zij tegenaan loopt. Elke maandag verschijnt er een nieuw deel.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page