top of page

Lucy twijfelt

Bijgewerkt op: 17 feb. 2022

๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐‹๐ฎ๐œ๐ฒ - ๐ƒ๐ž๐ž๐ฅ ๐Ÿ๐Ÿ‘

๐˜‹๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ง๐˜ช๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด ๐˜ต๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ.


๐‹๐ฎ๐œ๐ฒ ๐ญ๐ฐ๐ข๐ฃ๐Ÿ๐ž๐ฅ๐ญ


Volgende week heeft Lucy een gesprek gepland met een coach en ze heeft het besproken met een paar vriendinnen en haar moeder. De reacties waren verschillend. Sommige positief maar ook een hoop negatief.


"Lucy, je bent een sterke vrouw. Waarom moet je met een buitenstaander praten?"

"Lucy, je kan het zelf toch oplossen? Dat lukt je altijd"

"Lucy, coaches zijn echt een mode fenomeen. Vroeger hadden wij geen coaches, we regelden onze zaken zelf"


Door die opmerkingen voelt Lucy zich een beetje alsof ze faalt. Kan ze het echt niet zelf oplossen? Ze denkt terug aan de afgelopen maanden en komt tot de conclusie dat het echt niet meer gaat zo. Het is maar een kennismakingsgesprek. Ze kan daarna altijd nog besluiten om het niet te doen.


Lucy besluit om er open in te gaan. De afspraak blijft staan. Haar vriendin herinnert haar eraan dat er moed voor nodig is om hulp te vragen. Lucy gaat ervoor.


*****


Herken jij jezelf in Lucy's verhaal? Reageer dan in de comments met #YANA (You Are Not Alone / Je Bent Niet Alleen)


De komende tijd leren wij Lucy beter kennen en ontdekken wij de obstakels waar zij tegenaan loopt. Elke maandag verschijnt er een nieuw deel.
1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page