top of page

Lucy voelt zich een loser

𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐋𝐮𝐜𝐲 - 𝐃𝐞𝐞𝐥 𝟏𝟕

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣


𝘋𝘦𝘻𝘦 𝘴𝘦𝘳𝘪𝘦 𝘨𝘢𝘢𝘵 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘧𝘪𝘤𝘵𝘪𝘦𝘧 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘰𝘰𝘯 𝘥𝘪𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘴𝘤𝘩𝘪𝘭𝘭𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘰𝘣𝘴𝘵𝘢𝘬𝘦𝘭𝘴 𝘵𝘦𝘨𝘦𝘯𝘬𝘰𝘮𝘵 𝘪𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘭𝘦𝘷𝘦𝘯.


𝐋𝐮𝐜𝐲 𝐯𝐨𝐞𝐥𝐭 𝐳𝐢𝐜𝐡 𝐞𝐞𝐧 𝐥𝐨𝐬𝐞𝐫⁣

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

Lucy is nu ruim een week thuis. Ze is moe, heeft bijna dagelijks een paniekaanval en kan zich nergens toe zetten. Druk op haar borst, hyperventilatie, hoofdpijn. Maar de wereld draait door. Lucy dwingt zichzelf haar huishouding te doen en de werkzaamheden voor haar atelier beperkt ze tot een minimum.


Steeds als Lucy aan haar werk bij het architectenbureau denkt voelt ze druk op haar borst, hyperventilatie, hoofdpijn. Wie had ooit gedacht dat het zover zou komen. Ze voelt zich schuldig omdat dat ze niet komt werken. Maar het idee er weer heen te moeten maakt haar angstig.


Lucy snapt er niets van. Ze is toch sterk? Ze gaat altijd maar door en ze laat zich nooit klein krijgen. Maar nu zit ze thuis. Al ruim een week met druk op haar borst, hyperventilatie, hoofdpijn.

Haar coach afspraak heeft ze een week verschoven. Haar hoofd staat daar nu niet naar.


Lucy voelt dat ze heeft gefaald. Ze voelt zich een loser. Wat zal men van haar denken? Valt straks alles als een kaartenhuis in elkaar? Komt het ooit weer goed? Lucy wil weer controle hebben over haar leven maar alleen de gedachte maakt haar al moe.


Lucy praat niet over deze gevoelens. Ze blijft een luisterend oor voor anderen. Haast niemand weet dat ze ziek thuis is. Ze heeft gewoon even rust nodig. Volgende week kan ze vast wel weer werken denkt ze.


Druk op de borst, hyperventilatie, hoofdpijn.

⁣⁣⁣⁣⁣

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣*****


Herken jij jezelf in Lucy's verhaal? Reageer dan in de comments met #YANA (You Are Not Alone / Je Bent Niet Alleen)


Ontdek het leven van Lucy. Elke maandag verschijnt er een nieuw deel.




4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page