top of page

Lucy ziet het even niet meer zitten

๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐‹๐ฎ๐œ๐ฒ - ๐ƒ๐ž๐ž๐ฅ ๐Ÿ๐ŸŽ

๐˜‹๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ง๐˜ช๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด ๐˜ต๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ.


๐‹๐ฎ๐œ๐ฒ ๐ณ๐ข๐ž๐ญ ๐ก๐ž๐ญ ๐ž๐ฏ๐ž๐ง ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ ๐ณ๐ข๐ญ๐ญ๐ž๐ง


Lucy merkt dat ze niet alleen op het werk chagrijnig is maar ook thuis lopen de irritaties op. Ze kan weinig hebben en is kortaf tegen haar kinderen. Ze heeft ook weinig energie om haar atelier te runnen en om met vrienden af te spreken.


Het hoog houden van alle ballen ging tot nu toe goed maar ze is bang dat er nu toch een aantal gaan vallen. Ze probeert haar rust te vinden door op tijd te slapen en door te schilderen. Ze heeft echter geen inspiratie voor een schildering en ze valt steeds moeilijker in slaap.


Ergens weet Lucy wel dat het weer goed komt. Dat moet gewoon. Alleen weet ze niet hoe ze het nu moet volhouden. Ze kan niet stoppen met werken, haar gezin of haar atelier. Alles gaat gewoon door. Lucy ziet het even niet meer zitten. Alles lijkt ineens mis te gaan. Alles komt op haar af.


*****


Herken jij jezelf in Lucy's verhaal? Reageer dan in de comments met #YANA (You Are Not Alone / Je Bent Niet Alleen)


De komende tijd leren wij Lucy beter kennen en ontdekken wij de obstakels waar zij tegenaan loopt. Elke maandag verschijnt er een nieuw deel.
2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page