top of page

Lucy heeft een goede dag๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐‹๐ฎ๐œ๐ฒ - ๐ƒ๐ž๐ž๐ฅ ๐Ÿ๐Ÿ–

โฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃ

๐˜‹๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ง๐˜ช๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด ๐˜ต๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ.


๐‹๐ฎ๐œ๐ฒ ๐ก๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐ ๐จ๐ž๐๐ž ๐๐š๐ 

โฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃ

Lucy heeft het zwaar. Ze is nu al 2 weken ziek thuis. Dit is niets voor Lucy. Ze komt als een soort zombie haar dagen door en verlangt naar de tijd toen alles nog "normaal" was.


Het is tijd om hier iets aan te doen. Dit kan zo niet langer. Ze belt haar coach en maakt een nieuwe afspraak. Ze belt ook haar jurist om haar werksituatie te bespreken.


Ze pakt een vel papier en schrijft op wat ze vandaag wil doen. Een "To Do" lijst. Ze werkt de lijst af en neemt regelmatig pauzes tussen de taken door. Aan het einde van de middag maakt ze een wandeling.


Tijdens de wandeling gaan haar gedachten naar haar atelier. Allerlei plannen zweven door haar hoofd. Ze word er blij van. Voor het eerst in 2 weken voelt ze zich ontspannen en voldaan.

โฃโฃโฃโฃโฃ

โฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃ*****


Herken jij jezelf in Lucy's verhaal? Reageer dan in de comments met #YANA (You Are Not Alone / Je Bent Niet Alleen)


Ontdek het leven van Lucy. Elke maandag verschijnt er een nieuw deel.


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page