top of page

Lucy wenst iedereen fijne feestdagen

Bijgewerkt op: 17 feb. 2022

๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐‹๐ฎ๐œ๐ฒ - ๐ƒ๐ž๐ž๐ฅ ๐Ÿ”โฃ

๐˜‹๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ง๐˜ช๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด ๐˜ต๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ.โฃโฃโฃโฃ

โฃโฃโฃ

๐…๐ž๐ž๐ฌ๐ญ๐๐š๐ ๐ž๐ง


De kerstdagen en de jaarwisseling waren altijd hele drukke en gezellige dagen voor Lucy. Kestavond in de kerk, 1ste kerstdag naar haar familie, 2de kerstdag naar haar schoonfamilie (of andersom), 3de kestdag met vriendinnen. De jaarwisseling viert ze traditioneel in haar eigen huis.


Sinds haar scheiding gaat het anders. Lucy heeft nu een dag "over" met de kerst. Haar kinderen zijn dan bij haar ex schoonfamilie en zij is dan alleen of soms met vriendinnen.

Ook tijdens de jaarwisseling hebben haar kinderen tegenwoordig hun eigen plannen.


Lucy is enerzijds blij met de rust. Lekker in pyama op de bank kerstfilms kijken. Toch voelt ze zich stiekem ook een beetje eenzaam maar dat vertelt ze aan niemand.


*****


Herken jij jezelf in Lucy's verhaal? Reageer dan in de comments met #YANA (You Are Not Alone / Je Bent Niet Alleen)


De komende weken leren wij Lucy beter kennen en ontdekken wij de obstakels waar zij tegenaan loopt. Elke maandag verschijnt er een nieuw deel.
1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page